Oplossingen voor gevel- en buitenmuurwarmte-isolatie

Oplossingen voor gevel

Oplossingen voor gevel- en buitenmuurwarmte-isolatie

Decoratieve uitvoeringen, isolatiemortel, externe thermische isolatiesystemen, bekledingsoplossingen

Weber geveloplossingen versieren, verbeteren, beschermen, isoleren en repareren nieuwe of oude gevels. Hun enorme palet van aspecten, kleuren en decors houden ze perfect in harmonie met lokale architecturale stijlen en nationaal erfgoed.

Extern thermisch isolatiesysteem (ETICS)

ETICS doet veel meer dan het bieden van langdurige bescherming en decoratie voor de gevel van een gebouw. Het verbetert ook de thermische prestaties van een gebouw op een aantal manieren:

isolatiesysteem (ETICS)

Biedt actieve isolatie door warmtestroming door muren en rond ramen, deuren en andere openingen te voorkomen
Vermindert energieverbruik en CO²-uitstoot door verwarming en koeling
Voorkomt schimmelgroei
Elimineert thermische bruggen
Biedt bidirectionele thermische isolatie in warme en koude weersomstandigheden – houdt het interieur koel in de zomer en warm in de winter.

Weber biedt een breed scala aan ETICS-systemen die voldoen aan de lokale vereisten en voorschriften voor thermische prestaties. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende isolatieplaten, waaronder EPS, XPS, minerale wol en fenolplaten in verschillende diktes. Ze bieden een keuze aan isolatieniveaus die geschikt zijn voor het lokale weer en voorkeuren en zijn ontworpen om lang mee te gaan in specifieke lokale klimaatomstandigheden.

Ons grote assortiment afwerkingslagen, lijmen, isolatieplaten en accessoires zijn aangepast aan de lokale gebruiken en vereisten. Ze zijn perfect voor zowel nieuwbouw als voor het renoveren van elk type gebouw, zowel residentieel als commercieel.

En ten slotte, voor die allerbelangrijkste afwerkingen, biedt Weber afwerkingsmogelijkheden van volledige minerale mortels tot acryl, silicaat en siliconen natte afleveringen. Het hele assortiment is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en structuren aangepast aan de lokale voorkeuren.
Fascade renderers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan structuren, ontwerpen en kleuren. Ze zijn niet alleen erg decoratief, ze helpen ook gebouwen actief te beschermen tegen externe weersomstandigheden.

Om de diversiteit van architecturen en stijlen aan te vullen, biedt Weber een grote en unieke keuze aan lokale oplossingen die combineren:

oplossingen die combineren

Langdurige kleuren dankzij een brede selectie van grondstoffen en een productieproces dat stabiliteit en duurzaamheid van pigment garandeert.

Ruime keuze aan texturen en afwerkingen, van soepel tot textuur. Applicatiemethoden en tools kunnen ashlars, gewrichten, steeneffecten, groeflijnen en meer creëren, waardoor creativiteit tot zijn recht komt.

Grote selectie van producten en toepassingen

Van minerale renderers tot synthetische afwerking, we bieden een enorme keuze aan producten, waaronder:

Monocouche oplossingen
Dun en dik maakt klaar om te mengen
Polymeer / nat maakt klaar voor gebruik
Onze renderers zijn geschikt voor machinaal spuiten of handmatig aanbrengen, en we bieden ook een keuze uit nieuwe opties zoals coole pigmenten, biocidevrije renderers, sterke donkere kleuren, waterdichte coatings decoratieve en weerbestendige renderers.

Deze grote selectie producten en toepassingen is ideaal voor zowel nieuwbouw als gebouwen die gedeeltelijk of volledig moeten worden gerenoveerd.

No Comments

Post A Comment